Hej,

Jag heter Jenny Lilja och jag driver/äger Pink Lily, som är en nagelsalong och finns i Kungälv. Jag är diplomerad nagelterapeut i materialen gelé, akryl och glasfiber. Jag är även diplomerad fransstylist i singles och volym, diplomerad i frans/bryn färgning, i klassisk vaxning och i pedikyr. Jag är diplomerad och SEYF:ad Nagelterapeututbildare och Fransstylistutbildare. (SEYF = Svenska Estetikers Yrkesförbund). Att vara godkänd och medlem i SEYF innebär att utbildningen är kvalitetskontrollerad och uppfyller de krav som ställs idag. Pink Lily är en av ca 20 st skolor i Sverige som är godkänd som nagelskola. Jag är diplomerad utbildare i Klassisk vaxning och jag har internationellt diplom som Fransstylistutbildare. Jag började min karriär hösten 2010 och startade mitt företag 2011, 23 år gammal. I år blir jag 28 år och mitt företag fortsätter att utvecklas hela tiden och det är otroligt kul!

Min målsättning är att alltid göra mitt yttersta för att mina kunder och elever ska bli nöjda och få god kvalite på sina behandlingar och utbildningar.

Jag finns tillgänglig på telefon mån-fre dagtid, utöver det hänvisar jag till mejl eller bokning här via hemsidan. Du är självklart alltid välkommen att besöka mig i salongen vid frågor, funderingar eller bokningar. Jag ser fram emot att träffa dig!

Välkommen!